Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Η κα Πανταζή Γεωργία αποφοίτησε από τη σχολή Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών το 2002. Μέχρι το 2005, εργάστηκε σε πρότυπα κέντρα λογοθεραπείας, δίπλα σε καταξιωμένους λογοθεραπευτές στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 2005 εμπνεύστηκε και δημιούργησε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το πρώτο ειδικό επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, το οποίο πλαισιώνεται από

Εργοθεραπευτής  S.I.

Είναι απόφοιτος του τμήματος  Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας (2016).Συνεργάζεται με ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Θεσσαλονίκη παρέχοντας υπηρεσίες εργοθεραπείας.Επίσης, εργάζεται ως εργοθεραπευτής σε κέντρο κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στη θεραπεία της Aισθητηριακής Oλοκλήρωσης (S.I.).

Λογοπαθολόγος - Λογοθεραπεύτρια

Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Πατρών το 2008. Κατέχει βεβαίωση για την άσκηση του επαγγέλματος της Λογοθεραπεύτριας .Έχει εργαστεί σε κέντρα ημέρας για παιδιά και εφήβους με αναπτυξιακές διαταραχές καθώς και σε ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών . Είναι κάτοχος παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας (ΑΣΠΑΙΤΕ Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσής της έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2016. Ολοκλήρωσε την ετήσια εκπαίδευση της στην Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων στην Μονάδα Παιδιού και Εφήβου του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ανατολικού Τομέα και συνεχίζει την κατάρτιση της στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία (Κε.Σ.Με.Θ.).

Θεσσαλονίκη

Ελάτε να γνωριστούμε

• ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
• ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
• ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
• ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
• ANETO ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
• ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
• ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η δική σας ανάγκη γίνεται δική μας προτεραιότητα!

Υπεύθυνη Κέντρου

Πανταζή Γεωργία
Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων & Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)