pantazi georgiaΠανταζή Γεωργία
Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Η κα Πανταζή Γεωργία αποφοίτησε από τη σχολή Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Πατρών το 2002. Μέχρι το 2005, εργάστηκε σε πρότυπα κέντρα λογοθεραπείας, δίπλα σε καταξιωμένους λογοθεραπευτές στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το 2005 εμπνεύστηκε και δημιούργησε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το πρώτο ειδικό επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών, το οποίο πλαισιώνεται από μια άρτια εκπαιδευμένη διεπιστημονική ομάδα και συμβάλλει σταθερά σε μία συνεχή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ψυχολογικής υποστήριξης.

Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ" με κατεύθυνση: «Γλωσσικές διαταραχές και εκπαιδευτική παρέμβαση» του τμήματος της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ .

Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια και σεμινάρια λογοθεραπείας, ειδικής αγωγής, μαθησιακών δυσκολιών και εναλλακτικών μεθόδων επικοινωνίας. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στις ακόλουθες θεραπευτικές μεθόδους: PECS (I, II), PADOVAN(I,II), TEACCH, SOCIAL STORIES and COMIC STRIPS, MAKATON, LIDCOMBE PROGRAM OF EARLY STUTTERING, AYRES SENSORY INTEGRATION (I, II, III), PCI (Παιδικός Τραυλισμός). Έχει πιστοποίηση γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille.Ειδικεύεται στη θεραπευτική μέθοδο της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (S.I)

Συνεργάζεται με το Τεχνολογικό Ίδρυμα Ηπείρου και το τμήμα Λογοθεραπείας, καθώς την τελευταία δεκαετία αναλαμβάνει την πρακτική άσκηση και εκπαίδευση των τελειόφοιτων φοιτητών.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΕΟΠΠΕΠ) .

Είναι πρώην γεωγραφική εκπρόσωπος Μακεδονίας του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ).

Η πολυετής κλινική της εμπειρία εγγυάται άμεση αποτελεσματική αντιμετώπιση της οποιαδήποτε διαταραχής.

 

papatheoxari katerinaΠαπαθεοχάρη Αικατερίνη
Ψυχολόγος - Ειδικός Παιδαγωγός

Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος με αντικείμενο: «Επιστήμες της Αγωγής» στο ΕΑΠ. Έχει εξειδικευτεί και επιμορφωθεί στις Μαθησιακές Δυσκολίες- Διαφοροποιημένη Διδασκαλία καθώς και σε πρόγραμμα κατάρτισης στην Ειδική Αγωγή με παιδαγωγική επάρκεια από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Υπουργείο Παιδείας. Έχει παρακολουθήσει Ετήσιο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Συμβουλευτικής, Ψυχομετρίας και διαχείρισης Κρίσεων- Ειδίκευση Σχολική Συμβουλευτική- Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Διοίκησης Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι κάτοχος του πτυχίου της μεθόδου BRAILLE για τυφλούς. Έχει εργαστεί σε ποικίλες δομές και ιδιωτικά Κέντρα Ειδικών Θεραπειών παρέχοντας υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας σε παιδιά και εφήβους καθώς και συμβουλευτική γονέων σε επίπεδο συστημικής αντιμετώπισης.

 

siomos xristosΣιώμος Χρήστος
Λογοθεραπευτής

Είναι απόφοιτος του τμήματος του ΑΤΕΙ Ιωαννίνων. Εργάζεται ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες λογοθεραπείας σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών στη Θεσσαλονίκη. Ταυτόχρονα πραγματοποιεί ιδιωτική παράλληλη στήριξη σε παιδιά σχολικής ηλικίας με ΔΑΦ. Ενασχόληση του αποτελούν οι αναπτυξιακές διαταραχές λόγου σε παιδιά. Στα πλαίσια της διαρκούς επιμόρφωσης του, παρακολουθεί σεμινάρια προκειμένου να ενημερώνεται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στο τομέα της λογοθεραπείας.

 

 

 

 

 

karadimitri iliana Καραδημήτρη Ηλιάνα
Εργοθεραπεύτρια S.I.

Αποφοίτησε από το τμήμα Εργοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας το 2015. Έκτοτε συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα λογοθεραπείας και εργοθεραπείας στη Θεσσαλονίκη. Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει παρέμβαση και θεραπεία σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με κινητικές, αισθητηριακές και γνωστικές διαταραχές/δυσκολίες, με διάσπαση προσοχής και υπερκινητικότητα και με αναπτυξιακές διαταραχές. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στη θεραπεία της Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης (S.I.).

Θεσσαλονίκη

Ελάτε να γνωριστούμε

• ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
• ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
• ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
• ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
• ANETO ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
• ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
• ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η δική σας ανάγκη γίνεται δική μας προτεραιότητα!

Υπεύθυνη Κέντρου

Πανταζή Γεωργία
Λογοθεραπεύτρια S.I Msc

Μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων & Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)